Netwerkbeheerder (1,0 fte) – beheerder van de #UvA #HvA draadloze netwerk infrastructuur.

Power-Spectral-DensityDe Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor ICTS op zoek naar een:

Netwerkbeheerder (1,0 fte)

De functie

Binnen ICT Services (ICTS) ben je verantwoordelijk voor een van de grootste draadloze netwerken van Nederland met 3100 access points verdeeld over 6 controllers.(HA) Het draadloos netwerk bedient op het drukste moment van de dag 32.000 gelijktijdige verbindingen. Je primaire verantwoordelijkheid ligt bij het dagelijks beheer, life cycle en vernieuwing van het draadloos netwerk. Het draadloos netwerk is van een hoog niveau en ICTS streeft ernaar het netwerk up-to-date te houden met de nieuwste technieken.

Buiten het dagelijks beheer ben je verantwoordelijk voor de life cycle/vernieuwing van het draadloos netwerk. We verwachten van jou als netwerkbeheerder dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen op draadloos gebied. Samen met je collega’s ontwikkel je strategieën voor de implementatie van nieuwe technieken. Nieuwe technieken kunnen in pilotvorm worden uitgewerkt samen met de vendor van de apparatuur waarin jij de lead neemt in de uitwerking van de pilot. Dit houdt in dat je contact onderhoudt met de betrokken partijen en het coördineren van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Vraagstukken vanuit onderzoek en onderwijs behoren tot de werkzaamheden. Hieronder valt het ondersteunen van evenementen met een draadloos netwerk tot draadloze implementaties voor onderwijstoepassingen. Beveiliging op het draadloos netwerk is onderdeel van het beheer. Beveiligingsmaatregelen vanuit het beveiligingsbeleid en de beveiligingsbaseline vertaal je door naar concrete voorstellen. In overleg met de consultant draadloze netwerken plan je de werkzaamheden en doe je de kwaliteit checks op het geleverde werk.

Naast het beheer van de draadloze netwerk infrastructuur ben je ook verantwoordelijk voor het authenticatie mechanisme (802.1x) met Radius. Hier coördineer je de wijzigingen die gedaan moeten worden en voert deze waar nodig uit in het change window.

Wij zoeken

Je beschikt over een afgeronde relevante hbo-opleiding (informatica, SNE, etc.). Je werkt in een team van 19 medewerkers en bent in staat je collega’s te overtuigen van uitgedachte concepten maar staat ook open voor de mening en inzichten van anderen. Tevens ben je een stevige gesprekspartner voor de organisatie. De aanvragen die vanuit de organisatie komen kun je goed beoordelen en vertalen naar een technische oplossing. Zowel schriftelijk als mondeling ben je in staat duidelijke adviezen te geven over mogelijkheden en onmogelijkheden van een oplossing.

Je kunt je goed verplaatsen in het belang van de organisatie. Door de ervaring die je hebt kan de organisatie je niet meer verrassen met complexe vragen.

De afdeling

Binnen ICTS zijn drie divisies: Vernieuwing, Klant en Beheer. Netwerkbeheer is een van de vijf afdelingen binnen de divisie Beheer en bestaat uit 19 medewerkers. Netwerkbeheer beheert 3 datacenters: (draadloos)netwerk infrastructuur voor +/-70 panden, telefonie(VOIP) en de glasvezelverbindingen tussen de panden en de 4 campussen van de HvA en UvA. Binnen het team Netwerkbeheer zijn verschillende disciplines: Vast netwerkbeheer, Draadloos netwerkbeheer, telecom, 2de- en 3de lijnsupport en consultancy.

Wij bieden

Een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. De werkzaamheden maken deel uit van de functie Beheerder ICT 2. De bij deze functie behorende loonschaal is 10 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 3.994,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Informatie

Nadere informatie: Richard Smit, Afdelingshoofd Netwerkbeheer, e-mail: r.smit@hva.nl, tel. 06-51299223 (niet gebruiken om te solliciteren).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op de Leeuwenburg, Weesperzijde 190 te Amsterdam.

Kijk bij medewerkers aan het woord hoe onze collega’s denken over werken bij de HvA.

Sollicitaties

Klik op de link onderaan deze vacature om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op onze website WerkenbijdeHvA.

Bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum: 26-1-2017

Klik hier om te solliciteren

Geef een reactie